Dnevi Leona Lojka

HOTEL RIKLI BALANCE, HOTEL KOMPAS IN HOTEL LOVEC BLED
25.-27. 10. 2019

PREDAVANJA

Opis predavanj

Več
DELAVNICE

Opis delavnic

Več
DEMONSTRACIJE

Opis demonstracij

Več
POSTER PREZENTACIJE

Opis poster prezentacij

Več
KOTIZACIJA

Pester izbor predavanj, demonstracij in delavnic

Kotizacija znaša 192,00 EUR in vključuje DDV. Vsi udeleženci naše edukacije imajo 10% popust. Če so člani Društva za realitetno terapijo Slovenije pa še dodatni 10% popust.

PRIJAVNICA

Strokovno srečanje

Evropski inštitut za realitetno terapijo v sodelovanju z Društvom za realitetno terapijo Slovenije letos organizira četrto strokovno srečanje »Dnevi Leona Lojka«. Strokovno srečanje bo potekalo v času od 25. do 26.10.2019 v hotelih Rikli Balance (nekdanji »Golf»), Kompas in Lovec na Bledu. Namenjeno je stalnemu strokovnemu razvoju vseh, ki spoznanja in ideje dr. Williama Glasserja uporabljajo v svoji profesionalni praksi po Evropi in tistim, ki si želijo bolje spoznati teorijo in aplikacijo teorije izbire v poučevanju, vodenju, svetovanju in psihoterapiji.

Srečanje bo v petek, 25.10.2019 odprto za širšo strokovno javnost. V plenarnem delu nastopajo štiri strokovnjakinje, ki bodo predstavile zanimive teme. Gostimo slovensko predstavnico Transakcijske analize in tri članice Učiteljskega zbora EIRT.

Ivana Mandarić

psihoterapevtka in antropologinja. Je certificirana transakcijska analitičarka (CTA) in učiteljica in supervizorka transakcijske analize na področju psihoterapije (PTSTA – P), članica Mednarodne (ITAA) asociacije za transakcijsko analizo, nacionalnega društva za transakcijsko analizo (SLOVENTA) in Regionalne asociacije za psihodramo in integrativno uporabo psihoterapije.

Več

Ankica Baković

psihologinja, dr.sci., psihoterapevtka realitetne terapije z ECP in članica Učiteljskega zbora EIRT. Ankica je voditeljica Centra za mentalno zdravje v Livnem v BiH, voditeljica Neurofeedback centra v BiH in predsednica Društva za realitetno terapijo BiH.

Več

Leandra Miletić Činić

dr.medicine, spec.šolske medicine, psihoterapevtka realitetne terapije z ECP in članica Učiteljskega zbora EIRT. Zaposlena je v Nacionalnem inštitutu za javno zdravstvo ” Dr. Andrija Štampar” v Zagrebu.

Več

Josipa Vučica

socialna pedagoginja, psihoterapevtka realitetne terapije z ECP in članica Učiteljskega zbora EIRT. Josipa je zaposlena v združenju MoSt v Splitu v programih podpore otrokom s težavami vedenja in njihovim staršem ter mladim, ki rabijo alternativno skrb.

Več
web accessibility
sl_SISI
en_GBEN hrHR sl_SISI